Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd.

Co. van het het Titanium Wit Product van Shanghai Liangjiang, Ltd.

Wij streven de belangrijke fabrikant van de wereld, leverancier van ruwe chemische materialen te zijn, om de waarde te creëren van de productie van China!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAnatasetitaandioxide

Van het het Titaandioxide de Lage Zware Metaal van CAS 13463-67-7 Anatase Rang HS 3206111000

Van het het Titaandioxide de Lage Zware Metaal van CAS 13463-67-7 Anatase Rang HS 3206111000

  • Van het het Titaandioxide de Lage Zware Metaal van CAS 13463-67-7 Anatase Rang HS 3206111000
Van het het Titaandioxide de Lage Zware Metaal van CAS 13463-67-7 Anatase Rang HS 3206111000
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: LiangJiang
Certificering: ISO/REACH/SGS/ROSH
Modelnummer: A200
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1Ton/Tons
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Plastiek en document de samenstellingsklep doet, netto gewicht van elke zak in zakken: 25kgs; 1 de p
Levertijd: 10 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: 30% T/T vooraf, het saldo tegen het exemplaar van B/L; Onherroepelijk Gezicht L/C; de Western Union、
Levering vermogen: 3000Ton/Tons per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Modelnaam: Anatasetitaandioxide A200 (Hoge bleekheid) ElNECS Nr.: 236-675-5
Levering vermogen: 3000Ton/Tons per Maand kleur: wit poeder
Hoofdlijnen: Laag Zwaar metaal, Hoge bleekheid zak: Plastiek en document de samenstellingsklep doet, netto gewicht van elke zak in zakken: 25kgs
Tekens: Als u speciale verzoeken op tekens hebt, kunnen wij ook doen. Toepassingen: het die milieubescherming type, op allerlei producten met speciale eisen ten aanzien van zware metal
MF: TiO2 Zuiverheid: 98%
Hoog licht:

Het Titaandioxide van de Anataserang

,

Anatase Tio2

Laag anatasetitaandioxide HS 3206111000 van de het Zware metaalrang van CAS 13463-67-7

 

Specificaties:

 

1. Het titaandioxideanatase van het Liangjiangmerk A200 (Hoge bleekheid), het het schoonmaken proces door zwavelzuurmethode. De witte verschijning, goed polijst, Zuivere bleekheid, superieure prestaties, lage inhoudsonzuiverheden als zware metalen en anderen. Zijn uitvoerige prestaties zijn nog beter dan wat die titaandioxide in het buitenland in het geneesmiddel, voedsel, de dagelijkse chemische industrie etc. wordt gebruikt.

 

Hoofdlijnen:

 

De witte verschijning, goed polijst, Zuivere bleekheid, superieure prestaties, lage inhoudsonzuiverheden als zware metalen en anderen.

 

Toepassingen:

 

A200, Hoogwaardig algemeen gebruik, milieubescherming type, is het ideale witte ondoorzichtige materialen en vuller, wideapplications. Etc. toegepast op allerlei producten met speciale eisen ten aanzien van zware metalen, en hoogwaardige producten zoals drukinkt, kan het document, chemische vezel, optisch glas, ook op geneeskunde, additieven voor levensmiddelen, plastic verpakking en schoonheidsmiddelen enz. worden toegepast.

 

Basisgegevens

 

Chemische Naam

Titaandioxide (TiO2)

CAS NR.

13463-67-7

EINECS NR.

236-675-5

KLEUR

77891, wit pigment

Iso591-1: 2000

A1

ASTM D476-84

III, IV

Verschijning

wit poeder

Ware Dichtheid

3.9 g/cm3

Duidelijke dichtheid

0.6~0.9 g/cm3

Oppervlaktebehandeling

nr

Typische technische index (Norm: Q/VAIP1-2010)

Punt

A200

TiO2 inhoud, %

≥98

Bleekheid (met eerste klassennorm die wordt vergeleken)

Niet minder dan

Verspreidende die macht, % (met eerste klassennorm worden vergeleken

≥100

Vluchtige kwesties bij 105℃, % (m/m)

≤0.5

pH waarde van wateropschorting

6.8~7.3

De waarde van de olieabsorptie, g/100g

≤23

Residu op de zeef (45um netwerk), % (m/m)

≤0.10

Elektrische weerstand van waterig uittreksel, Ωm

≥100

De waarde van de waterabsorptie, g/100g

≤24

Water verspreidbare macht, %

≥85

Ijzerinhoud, p.p.m.

≤20

Index door het bedrijf wordt gecontroleerd dat

Gardner van droog poeder

 

L ≥

100.0

         B

-0.50~0.20

Technische Index

Punt

Index

Pb (mg/kg)

≤5

Sb (mg/kg)

≤2

Hg (mg/kg)

≤2

Bedelaars (mg/kg)

≤5

Zoals (mg/kg)

≤3

Gewichtsverlies na in brand stekende %

≤0.5

In water oplosbare %

≤0.5

Zure oplosbare %

≤0.5

 

 

Beschrijving:

1. Verschillen tussen Rutiel en Anatase-Titaandioxide

(1) het rutieltitaandioxide is het meeste gemeenschappelijke formulier. Het wordt bij voorkeur gebruikt in interferentietoepassingen wegens zijn hoge r.i. Het is ook hard en heeft chemische bestand eigenschappen. Het natuurlijke rutiel is samengesteld uit tien percent van ijzer en sporen van niobium en tantalium. Het „rutiel“ komt uit het Latijnse woord „rutilus“ wat „rood.“ betekent Wanneer bekeken door overgebracht licht, stelt het rutiel een donkerrode kleur tentoon. Het rutiel heeft veel significant gebruik. In strandzand, als er een grote hoeveelheid van rutiel is, dient het als belangrijke component van de zware minerale stortingen van het zanderts. Deze schuren ertsstortingen uiteindelijk worden gehaald om het rutielmineraal voor de productie van vuurvast ceramisch, titaniummetaal, en pigment te krijgen. De gepoederde vorm van rutiel dient als witte pigmentatie voor verven, document, plastieken, voedsel en andere voorwerpen die een witte kleur vergen. De deeltjes van het nanoscalerutiel worden ook gebruikt voor de efficiënte absorptie van ultraviolette stralen. Met dit kenmerk, wordt het rutiel gemengd om zonneschermen te produceren en huidschade te verhinderen. De gemmen komen met grotere waarde als er rutiel onder hen is omdat het rutiel een optisch fenomeen als asterism kan laten weten.

(2) Anatase is een type van polymorph dat een rutiel wordt wanneer het bij ongeveer 915 graden Celsius wordt blootgesteld. Zijn kleur is bruin tot zwart of geel aan blauw. Anatase is de zeldzaamste vorm van titaandioxide, maar het heeft bijna dezelfde eigenschappen zoals rutiel met achting aan zijn hardheid, dichtheid, en glans. Nochtans, kunt u de twee mineralen door hun splijten en kristalgewoonte apart onderscheiden. Zowel zijn anatase als het rutiel tetragonaal in structuur, maar anatase heeft octaëders die vier randen delen die de four-fold as vormen. Het kwarts wordt gewoonlijk geassocieerd met stroken van anatase. Het kwarts plus anatase maakt tot hen een populaire inzameling voor gemmen en minerale collectoren aangezien deze mineralen prachtige glans tentoonstellen. Anatase wordt ook gebruikt voor de witte pigmentatie van verven, document, en keramiek, maar het is niet raadzaam om het wegens zijn lager absorptietarief in openlucht te gebruiken dan rutiel.

Samenvatting:

1. Het titaandioxide heeft twee vormen: rutiel en anatase.

2. Het rutiel is donkerrood terwijl anatase aan blauw geel is.

3. Het rutiel heeft een hoog absorberingsbezit dan anatase.

4. Het rutiel en anatase allebei worden gebruikt in de witte pigmentatie van verven, document, en keramiek.

5. De zonneschermen bevatten rutiel wegens zijn absorbering van ultraviolette stralen.

6. Het rutiel en anatase verstrekken extra glans aan andere gemmen en mineralen aangezien zij voor asterism geschikt zijn.

 

 

Titaandioxide, stabiele chemische eigenschappen. Het is een soort gedeeltelijk zuur amfoteer oxyde, reageert niet met andere elementen en de samenstellingen bij normaltemperature, werkt niet voor zuurstof, ammoniak, stikstof, waterstofsulfide, kooldioxide, zwaveldioxide, onoplosbaar in water, vet, ook in verdund zuur en anorganisch zuur, alkali, slechts oplosbaar in fluorwaterstofzuur. Maar onder het effect van licht, kan het titaniumpigment, ononderbroken voorkomen REDOXreactie en heeft de fotochemische activiteit. Dit soort fotochemische activiteit, in het bijzonder onder ultraviolet scherp licht, deze aard maakt tot titaandioxide zelfs sommige anorganische samenstellingen photosensitized oxydatiekatalysators, en één of andere organische verbindingen fotogevoelige reductie katalysator.

 

3. Titaandioxide met andere soorten wit pigment wordt vergeleken dat

 

Naam

Relatieve Dichtheid

R.i.

Tint het verminderen

verbergende macht

Getal van Reynolds

relatieve waarde

Het procédé van de het rutielchlorering van het Tiatniumdioxyde

4.0

2.85

1800

105

105

Het rutiel zwavelachtig proces van het Tiatniumdioxyde

4.2

2.76

1650

100

100

Titaandioxideanatase

3.91

2.55

1270

77

78

Bariumsulfaat

4.5

1.64

 

 

 

zinkoxide

5.6

2.02

200

12

14

lithopoon

4.2

1.84

260

16

 

BasicLeadCarbonate

6.1

2

150

9

12

zinksulfide

4

2.37

660

40

39

 

Toepassingen:

 

1. De vereisten van de titaandioxidekwaliteit: Document productie

classificatie

Tio2 classificatie

Nota's

rutiel

anatase

decoratief document

 

Hoger anti-Veroudert vereiste

Hoog asdocument

 

Betere Verbergende macht

 Laag asdocument

 

Betere opaciteit

het muntendocument

 

Betere opaciteit

Het document is het derde - grootste delen voor titaandioxide, als document filter, hoofdzakelijk gebruik in hoogwaardig document en dun document. Zich bij titaandioxide in het document aansluiten kan tot het document goede bleekheid maken, polijst het goed, met hoge weerstand, dun en vlot, niet doordringen wanneer druk, lichte kwaliteit. Het titaandioxide voor Document gebruikt over het algemeen het titaandioxide zonder de oppervlaktebehandeling, kan het effect van fluorescente wittende agent hebben, de bleekheid van document verhogen, maar het gelamineerde document gebruik vereist de oppervlaktebehandeling van rutieltitanium, om aan de vereisten van lichte weerstand en hittebestendigheid te voldoen.

Verschillend document gebruik, verschillend typetitaandioxide, titaandioxiderutiel, de goede goede die weerbestendigheid van de oxydatieweerstand, hoofdzakelijk voor decoratief document en hoog asdocument wordt gebruikt van weerbestendigheid; Terwijl titaandioxideanatase voor de lage transparantie en het lage asdocument wordt gebruikt, niet hoge rquirement voor weerbestendigheid die. Hoewel het het chloreringsprocédé en zwavelzuur kunnen rutieltype veroorzaken verwerken, maar het chloreringsprocédé titaniumpigment, bleekheid, het rode kristaltype van inhoud, vooral de stabiliteit van het afgewerkte product beter is dan dat van de zwavelzuurmethode, geschikt voor gebruik in het decoratieve document en de hoge as; En het munten in het document en de lage as moet gebruikt titaandioxide zijn door zwavelzuur, om aan de vereisten van opaciteit voor twee soorten document te voldoen.

 

2. Kenmerkende eisen ten aanzien van titaandioxide in deklagen en verven 

 

Project

deklagen in de bouw

De normale verf van het temperatuur drogende email (Weinig type van porseleinverf)

emulsiedeklagen 

Openlucht

weerbestendigheid, Verbergende macht, esthetisch bezit

weerbestendigheid, Verbergende macht, esthetisch bezit (weinig openlucht)

Binnen

Verbergende macht, esthetisch bezit

Verbergende macht, esthetisch bezit

Project

Industriële deklagen

auto

huiselektrische apparaten 

plaatsende laag

weerbestendigheid, Verbergende macht, esthetisch bezit, verspreidbaarheid

Verbergende macht, esthetisch bezit

drijvende laag

weerbestendigheid, Verbergende macht, verspreidbaarheid

inleidingslaag

verspreidbaarheid

 

Titaandioxide, deklagen aangezien hij grootste delen, vooral het rutieltype. De globale deklaagindustrieën bezetten 58% - 60%, hoofdzakelijk omdat de aspecten van de prestaties veel beter is dan het andere witte pigment. Zo is de deklaag die door titaandioxide gebruiken veel hoger dan gewone vuller, omdat het titaandioxide een integraal onderdeel van in de deklaag, het behandelen en de versiering is, zijn rol is niet alleen belangrijker is de fysieke en chemische eigenschappen van verf, mislukking ook om de mechanische sterkte van de deklaag te verbeteren, adhesie, anticorrosive, licht en weerbestendigheid te verbeteren. Zo tijdens van de productie van deklagen, is het redelijk voor ons om het geschikte type en de bril te kiezen!

 

3. de vereisten van de titaandioxidekwaliteit: Plastiek, pvc, masterbatch

 

vereisten

gevolgen

Verbergende macht

Goed die bevoegdheid, Aansteker en Verdunner behandelen om plastic producten te produceren

Bleekheid

Beslis de verschijning van de palstic producten: steek kleur of witte kleur aan

verspreidbaarheid

Beïnvloed de kosten van plastic productenproductie, beïnvloedt de slechte verspreidbaarheid de zachtheid en de helderheid

 

weerbestendigheid

De plastic producten in openlucht en de plastic deuren en de Vensters moeten de weerbestendigheid verzekeren

bewerkbaarheid

In de productie van witte masterbatch (vooral concentratieverscheidenheid), is de titaandioxidebewerkbaarheid de sleutel aan de de productieefficiency en kosten.

performace effect

Het titaandioxidevolume van toevoeging beïnvloedt de kwaliteit van de plastic producten, vooral wanneer grotere toevoeging.

Het plastiek is de tweede - grootste delen voor titaandioxide, die ongeveer 20% van de totale eisen van het wereldtitaandioxide bezetten, zijn Er meer dan 50 merken behoort tot plastic specials in wereld 500 barands. Eisen ten aanzien van plastic, fijn deeltje, goede verspreidingsprestaties; De goede hittebestendigheid en de lichte weerstand, tijdens de hitte en het plastic vormende proces, het afgewerkte product veranderen geen kleur in van het zonlichtblootstelling en gebruik procédé. Het grootste deel van de deeltjesgrootte in plastiek is fijn. In de plastieken, om zich bij titaandioxide aan te sluiten

kan de hittebestendigheid van plastic producten verbeteren, lichte snelheid, weerbestendigheid, de plastic producten maken om de fysieke en chemische prestaties te verbeteren. De sterke mechanische sterkte kan hun leven uitbreiden!

Het effect van titaniumpigment in de plastiekenindustrie heeft hoofdzakelijk twee aspecten, wordt gebruikt aangezien het fundamentele witte pigment, dekking voorziet (witte kleur); de tweede moet uvdielicht blokkeren, als uvdieagent van het schermnadelen wordt gebruikt, voor openlucht plastic producten wordt gebruikt goede weatherability te verstrekken. Voor het Gemeenschappelijke plastiek, vereist het niet weatherability, concentreert zich

Meer op de verfprestatie-eisen.

wegens de kenmerken van palstic producten, wanneer verschillend kiezen, overeenkomstig de technische vereisten van plastic producten zou moeten worden in acht genomen, hoofdzakelijk om anatase of rutiel, niet te kiezen zelfde zoals de deklagen, inkt, verven.

 

4. Titaandioxideanatase, met een laag bedekte titaandioxideantase, het zwavelachtige proces van het titaandioxiderutiel, de chloreringsprocédé van het titaandioxiderutiel:

 

 

Titaandioxideanatase

met een laag bedekte titaandioxideantase

het zwavelachtige proces van het titaandioxiderutiel

de chloreringsprocédé van het titaandioxiderutiel

Poedertype

Binnenpoeder

Binnenpoeder

Binnen/outdoor-poeder

Binnen/outdoor-poeder

Het gebruiken van hoeveelheid

Meer

zelden

Meer

Minder

Verspreidbaarheid

slecht

goed

 goed

 goed

Het verbergen van macht

slecht

slecht

goed

 uitstekend

Oppervlakteeigenschappen

 slecht

 goed

 goed

goed

Vloeibaarheid

 slecht

goed

goed

 goed

het anti vergelen

 slecht

 slecht

 goed

 uitstekend

Kleurenstabiliteit

 slecht

 Middel

beter

uitstekend

 

Volgens de vereisten van de deklaageigenschappen, aan keus tevreden voor deklagen en deklaag zijn de eigenschappen zeer belangrijk. Van de lijst, met chlorering het type van procesrutiel is het de productieproduct van het titaniumpigment het beste, momenteel konden wij zien de rutielchlorering beste witte pigement op de markt is. De uitvoerige prestaties zijn uitstekend, de eerste keus in het witte pigment, ook het noodzakelijke pigment in lichte kleur. Wegens de verschillende oppervlaktebehandelingstechnologie, heeft het titaandioxide verschillende modellen. Volgens de kenmerken van het mengsel van deklaag, zoals de hoge glans, de hoge behandelende macht, of de hoge verpulvering, aan keus het relevante type. Het proces van het rutielzwavelzuur, wegens de wisselkoers van anatase aan rutiel is lager dan chloreringsprocédé, zodat is de bleekheid van het product en de stabiliteit van het licht van chloreringsprocédé een beetjeverschil, maar de prijs is lager.

Omdat de het de categorie, gebruik als dosering van het verschil zowel kristal ook verschillend hebben 

onderscheid, in algemeen gebruikt wit pigment, anatase, de minimum relatieve dichtheid, 

de chemische eigenschappen zijn zeer stabiele, en lagere prijs dan titaniumrutiel, zodat zijn er 

bepaalde markten op veel gebied van de industrie als de schoonheidsmiddelen, de verven, de documenten en anderen. 

 

 wij streven de leverancier van de belangrijke chemische grondstoffen van de wereld te zijn, onze die waarde van de producten tonen in China worden gemaakt!

Contactgegevens
Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. King Wang

Tel.: 86-21-52210848 / 13916566563

Fax: 86-21-52210847

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten