Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd.

Co. van het het Titanium Wit Product van Shanghai Liangjiang, Ltd.

Wij streven de belangrijke fabrikant van de wereld, leverancier van ruwe chemische materialen te zijn, om de waarde te creëren van de productie van China!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd.

China Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd. certificaten
China Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd.

1 2 3 4
Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd. Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd. Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd. Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd.
wij streven de leverancier van de belangrijke chemische grondstoffen van de wereld te zijn, onze die waarde van de producten ton Fabriek fabriek Toon Onze werknemers hebben een specifieke nadruk en een verplichting aan begrip en het leveren op de behoeften van Chinees en globaa

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Liangjiang
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 1000-2000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 30% - 40%
certificate: ISO/REACH/SGS/ROSH

Wij streven de belangrijke fabrikant van de wereld, leverancier van ruwe chemische materialen te zijn, om de waarde te creëren van de productie van China!

China Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Co. van het het Titanium werd wit product van Shanghai Liangjiang, Ltd opgericht in 2000, als grote ondernemingen oorspronkelijk belast met opbrengst en verwerkt chemische grondstoffen, hoofdzakelijk de oppervlaktebehandeling van (met een laag bedekt) titaandioxide. Na geherstructureerd aan een gediversifieerde high-tech onderneming van opbrengst en verkoop ruw chemisch materiaal in 2006, namen wij in het ontwikkelen zich en opbrengspoedermaterialen in dienst. Het bedrijf dat nu uit vijf installaties van Titaandioxidefabriek, de Fabriek van Bariummijnen, lithopoonfabriek, de Fabriek van zinkproducten, alumina Fabriek, „Liangjiang“ als merk bestaat, de belangrijkste producten is Titaandioxide, Bariumsulfaat, Lithopoon, Zinkoxide, Alumina, Aluminiumhydroxyde, Mangaancarbonaat, Antimoniumtrioxide en anderen, totaal meer dan 20 soorten. De professionele technicanandmanager met sterk technisch en wetenschappelijk beheer van langdurig van accumulatie en de ontwikkeling lieten ons bereikten de voordeel en marktleiding van de industrie.

 

Het Liangjiangchemische product voert internationaal beheersysteem uit en volgt de filosofie dat de klant het belangrijkst is zodat wij klanten kunnen beter onderhouden. Het bedrijf heeft ISO9001 overgegaan: certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2000 heeft de internationale, en aan naleving van internationale milieunormenvereisten, alle producten de verontreinigingsvereisten door de SGS zwaar metaalopsporing bereikt. Verbeter productkwaliteit en verhoog onophoudelijk de sterkte van de merkbouw en voltooi marketing ook kanaal, het merk van „Liangjiang“ geniet in binnen- en buitenland van een hoge reputatie allebei.

 

Liangjiangchemisch product dat de „people-oriented, technologische innovatie „bedrijfsfilosofie, specifiek om fijne chemische producten te ontwikkelen en te onderzoeken aanhangt.
Grondstoffen van titaandioxide van binnenlands en in het buitenland en toen de behandeling van de oppervlaktedeklaag van silicium, aluminium, zink, zirconium en andere organisch en anorganisch zodat de kwaliteit beter zal zijn. Ook hebben de producten krachtige verspreiding, de weerbestendigheid polijst op lange termijn en uitstekend na activering, wijzigings en deklaagbehandeling zodat de index en toepassingsprestaties met de de invoerproducten vergelijkbaar kunnen zijn. Na een significante vermindering van de kosten van grondstoffen, veranderden onze verbetering van de kwaliteit en vermindering van de kosten met geavanceerde technologie en milieuvriendelijk knutselen volledig de situatie dat het binnenlandse hoogwaardige titaandioxide van de invoerproducten afhangt.

 

Het Liangjiangchemische product en terechtgekomen in snelle duurzame ontwikkeling en levert constante inspanningen om het merk tot stand te brengen onze producten van prima in binnenlands, internationaal concurrerend en bekend bedrijf. Door constante technologische innovatie en stijgend merkbeheer om een normatief bedrijf van poederchemische producten met hoogte te bouwen - kwaliteit, grote capaciteit. Nu heeft het marketing kanaal alle provincies van China behandeld, meer dan 60% van de producten worden uitgevoerd naar Europa, Amerika, Zuidoost-Azië en andere regio's, en gevestigde stabiele behulpzame relaties op lange termijn met de wereld top 500 ondernemingen.

 

Bedrijfsfilosofie: prima kwaliteit, de prima dienst.

 

Kwaliteitsbewaking: wij ontwikkelen een volledig systeem voor kwaliteitscontrole van het gehele proces van de productie, inspectie, het verschepen, klantenservice. Wij creëren de producten van uitstekende kwaliteit door streng wetenschappelijk beheersysteem en modern industrieel materiaal met gevorderde deskundigen.

 

De verkoop strekt zich uit: om aan nieuwe eisen van binnenlandse en buitenlandse klanten te antwoorden, wij
streef constant aan onderzoek en ontwikkeling van het leveren van prima producten. Het vasteland als centrum, populair in Taiwan, Hong Kong, Zuid-Korea, Japan, Italië, Zuidoost-Azië, Noord-Amerika en andere landen en gebieden.

 

Onderzoek en ontwikkeling: om de producten van uitstekende kwaliteit te creëren, richtten wij gespecialiseerd onderzoekinstituut met het recentste technologiemateriaal en het uitstekende talent op zodat wij stevige fundamenten voor toekomstige ontwikkeling en productie op lange termijn leggen.

 

Klantenservice: wij combineerden de productie, marketing, onderzoek en ontwikkeling en andere afdelingen als organisch systeem om ervoor te zorgen dat wij aan de behoeften van klanten kunnen voldoen, om nieuwe producten met klanten te ontwikkelen, onze „prima dienst“ bereiken.

China Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens
Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. King Wang

Tel.: 86-21-52210848 / 13916566563

Fax: 86-21-52210847

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)