Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd.

Co. van het het Titanium Wit Product van Shanghai Liangjiang, Ltd.

Wij streven de belangrijke fabrikant van de wereld, leverancier van ruwe chemische materialen te zijn, om de waarde te creëren van de productie van China!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenHet Titaandioxide van de vezelrang

Van de het Deeltjesvezel van CAS 13463-67-7 Smal de Rangtitaandioxide voor Textielindustrie

Van de het Deeltjesvezel van CAS 13463-67-7 Smal de Rangtitaandioxide voor Textielindustrie

  • Van de het Deeltjesvezel van CAS 13463-67-7 Smal de Rangtitaandioxide voor Textielindustrie
  • Van de het Deeltjesvezel van CAS 13463-67-7 Smal de Rangtitaandioxide voor Textielindustrie
  • Van de het Deeltjesvezel van CAS 13463-67-7 Smal de Rangtitaandioxide voor Textielindustrie
  • Van de het Deeltjesvezel van CAS 13463-67-7 Smal de Rangtitaandioxide voor Textielindustrie
Van de het Deeltjesvezel van CAS 13463-67-7 Smal de Rangtitaandioxide voor Textielindustrie
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: LiangJiang
Certificering: ISO/REACH/SGS/ROSH
Modelnummer: Vezelrang
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1Ton/Tons
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Plastiek en document de samenstellingsklep doet, netto gewicht van elke zak in zakken: 25kgs; 1 de p
Levertijd: 10 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: 30% T/T vooraf, het saldo tegen het exemplaar van B/L; Onherroepelijk Gezicht L/C; de Western Union、
Levering vermogen: 3000Ton/Tons per Maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Indeling: Titaandioxide CAS-nummer: 13463-67-7
GS: 3206111000 ElNECS Nr.: 236-675-5
Modelnaam: Het Titaandioxide van de vezelrang Productieproces: Zwavelzuurproces
MF: TiO2 Verschijning: wit poeder
Toepassing: Hoog - kwaliteitspolyester, lange vezel en chemische vezel masterbatch, enz.
Hoog licht:

Tio2 Anatase

,

titaandioxide rutiel rang

Van de het Deeltjesvezel van CAS 13463-67-7 Smal de Rangtitaandioxide voor Textielindustrie

Specificaties:

 

Liangjiang van de merk-titanium de rang dioxydevezel, die internationale gemeenschappelijke productiemethodes gebruiken, die wijziging aan de oppervlakte van titaandioxidedeeltjes met een laag bedekken in de watertank om zijn photosensitivity te verminderen en zijn verspreiding te verbeteren. Goed-verdeelde oppervlaktedeklaag, stabiele prestaties, enz. Geschikt voor hoogte - kwaliteitspolyester, hoge lange vezel en chemische vezel masterbatch, enz.  

 

Hoofdlijnen:

 

Door wijziging aan de oppervlakte van titaandioxidedeeltjes in de watertank met een laag te bedekken om zijn photosensitivity te verminderen en zijn verspreiding te verbeteren. Goed-verdeelde oppervlaktedeklaag, stabiele prestaties, enz.

Toepassingen: Geschikt voor hoogte - kwaliteitspolyester, hoge lange vezel en chemische vezel masterbatch, enz.  

 

Typisch technisch gegevensblad (norm: Q/VAIP-2010)

 

Index

       JAPAN TA-300

Lj-A300

Tio2 inhoud % (m/m)

≥98

98.6

 p.p.m. van Fe

≤50

20

Vochtigheid % (m/m)

≤0.4

0,2

PH

6.5-7.5

6.9

waterverspreidbaarheid % (m/m)

≥95

98.8

(um 45) residu op zeef

≤0.02

0,02

Verlies op ontsteking % (m/m)

≤0.3

0,24

  elektroweerstandsvermogen Ω/cm

≥7000

9800

 bedelaars die waarde van Filterprestaties testen

3.0-4.0

2.9

10%TiO2-EGpenetration bedrag

omgevingstemperatuur

-

100%

het verwarmen test

-

100%

 

De test van de interfacesedimentatie

Geen gelaagdheid

Geen gelaagdheid

Geen sedimentatie

Geen sedimentatie

goede verspreidbaarheid

goede verspreidbaarheid

Kleur

L

≥97

98.64

a

≤-1.0±0.5

-0.22

B

≤0.5

0,26

 

Vervoer: Houd droog en bescherm tegen regen, laad niet met de bederfelijke producten of de beschadigde verpakkingsgoederen, verzekeren de productveiligheid en maken verpakking schoon.

 

Opslag: Houden droog, ventileer en vermijd licht, is het beter binnen te zijn binnen of de plaats met het afbaarden. Houden de opslagplaats schoon, bescherm de goederen tegen de zon, tegen vochtigheid en regen wordt beschermd die. De tijd van geldigheid is drie jaar vanaf de productiedatum. Als verouderd, doet Pls re-inspectie. Indien gekwalificeerd, gebruik dan.

 

Beschrijving:

 

Titaandioxide, een andere belangrijke toepassingsgebieden, de Textiel en chemische vezelindustrie als het plettenagent. Over het algemeen, gebruikend anatase in vezels wegens de meer zachtheid dan rutiel. De rang van de titaandioxidevezel vergt geen oppervlaktebehandeling. Maar gebruikend in sommige speciale producten, om de fotochemische actie van tio2 neer te halen, vermijd vezel in de rol van tio2-de oplossing van de photocatalysisdaling,

 

De rang van de titaandioxidevezel heeft etc. de basiseigenschappen van wit pigment, het speciale verzoek voor deeltjesgrootte, deeltjesdistributie, whitness, onzuiverheidsinhoud.

 

1. Liangjiang van de merk-titanium de rang dioxydevezel, het verzoek om deeltjesgrootte en distributie.

 

※ wegens de zichtbare lichte golflengte van 400-700 NM, zou de grootte van het titaandioxidedeeltje de waaier van 0,15 um aan 0,35 um moeten selecteren, zodat is het chemische effect van het vezeluitsterven best.

※ Wanneer de deeltjesgrootte (meer dan 0,5 um) te groot is, zal het de prestaties van titaandioxide op zich het korte golf verspreiden verminderen, wat gevolgen in vezel hebben.

※ Als kan de grote deeltjesgrootte tegelijkertijd, het de het filtreren prestaties slecht maken, gemakkelijk om spindop te blokkeren, die schadelijk op het spining beïnvloedt.

※ (zoals minder dan 0,1 um) wanneer de deeltjesgrootte te klein is, de diffractie van licht, het licht door van rond de deeltjes, niet bezinning, zal worden transparante kristaldeeltjes zal zijn, kan de capaciteit van het titaandioxideuitsterven worden verloren.

※ Doet vaak vereist meer dan 90% van de het deeltjesgrootte van het titaniumpigment um zou moeten zijn minder dan 1-2, is het belangrijkste ding poging om neen meer te bevatten dan 5 um ruwe deeltjes.

2. Van het Titaniumdixoide van het Liangjiangmerk de vezelrang, de vereisten voor verspreiding.
Goede verspreiding in water, betere verspreiding in oplossing van ethyleenglycol, de oplossing van het natriumthiocyanaat etc., niet reacttion met deze chemische producten.

 

3. Liangjiang van de merk-titanium de rang dioxydevezel, de vereisten voor de zuiverheid.

Goede bleekheid, lage onzuiverheden, zodat waarborg de betere verschijning, betere verspreiding.

4. Liangjiang van de merk-titanium de rang dioxydevezel, de vereisten voor chemische stabiliteit.

Niet reactie met de originele vloeistof, bij verspreid gebruiken, gemakkelijk, deflocculat, geen jam en schurende slijtagepijpleiding, straalgaten en draad scherp mes. Na het uitsterven, om niet de sterkte van de vezel en het spinnen verwerking te beïnvloeden.

 

5. Het r.i-contrast tussen wit pigment en synthetische vezel:

 

Wit pigment

 

r.i.

Synthetische vezel

r.i.

Tio2 (anatase)

2.55

Polyester

1,725

Tio2 (rutiel)

2.76

polyacrylonitrile

1,515

Bariumsulfaat

1.64

Acetaat

1.37

Zinkoxide

2.02

viscose

1,546

antimoniumoxyde

2.19

Ketonammoniak

1,572

Zinksulfide

2.37

Nylon-6

1,558

lithopoon

1.84

Nylon-66

1,558

 

Tio2, hoge opaciteit, Één van de meest basiskenmerken van goed wit pigment. De opaciteit wordt veroorzaakt door r.i-verschil tussen pigment en de omringende media.

Wanneer tonen r.i van pigment en r.i van bindmiddel hetzelfde, transparant; Wanneer r.i van pigment groter is dan r.i van blindener, het, het grotere verschil ondoorzichtig is, de sterkere opaciteit.

 

Het blad toont r.i van pigment hoger is dan van algemeen wit pigment, twee keer als r.i van gemeenschappelijke synthetische vezel, bovendien, klein deeltjesgrootte, goede verspreidbaarheid, stabiele chemische eigenschappen, zodat kan het zetten van 0,2% tot 0,5% tio2 in de synthetische vezel de het plettengevolgen bereiken.

 

6. De kosten die van tio2 in vezel gebruiken zijn over 1%, is het gebruiken van tio2-vezelrang niet als van de deklagen. Gebruikend in deklagen, als niet goede bleekheid, passende kleur aan remedie. Als slechte geschiktheid, die herhaaldelijk malen. Als de slechte kwaliteit van tio2 als Vlakheid, het onmiddellijk de filter aan een langzamer tempo, en stagnatie van het straalgat zal veroorzaken, gebroken draden, haarzijde, slechte verschijningen van de vezels etc. Van het titaniumdixoide van het Liangjiangmerk de vezelrang, fijne deeltjes, bijna geen ruw deeltje, smalle distributie van de deeltjesgrootte en eenvormige, goede verspreidbaarheid, en minder onzuiverheidsinhoud, bij het gebruiken, niet slijtagepijp, pijp en draad scherp mes; Chemische stabiliteit, hittebestendigheid, goede weerstand tegen lichte gemakkelijke verspreiding in massa, vezel, en verspreide en goede stabiliteit, kleine filterweerstand; Na het uitsterven, niet beïnvloedt de sterkte van de vezel en het spinnen verwerking, zodra de steekproef de test overgaat, kunnen wij de kwaliteitsstabiliteit verzekeren.

 

Van de het Deeltjesvezel van CAS 13463-67-7 Smal de Rangtitaandioxide voor Textielindustrie 0Van de het Deeltjesvezel van CAS 13463-67-7 Smal de Rangtitaandioxide voor Textielindustrie 1

 

wij streven de leverancier van de belangrijke chemische grondstoffen van de wereld te zijn, onze die waarde van de producten tonen in China worden gemaakt!

Contactgegevens
Shanghai Liangjiang Titanium White Product Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. King Wang

Tel.: 86-21-52210848 / 13916566563

Fax: 86-21-52210847

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten